logo

Bestuur

Ief Nollet

Ief Nollet

Voorzitter

Mijn jongensdroom was om een eigen tennisclub en tennisschool uit te baten. Deze jongensdroom is sinds september 2016 werkelijkheid geworden. Ik streef er naar om mijn passie voor tennis over te brengen naar de club en de tennisschool. De gezelligheid van KDTC draag ik hoog in het vaandel en daarom willen we op deze familiale sfeer verder bouwen naar de toekomst. De recreatieve tennisser heeft zich altijd perfect thuis gevoeld in KDTC en dit willen wij absoluut verder zetten. De recreatieve speler is immers de bouwsteen van elke gezonde tennisclub. Doordat wij ook als trainer fulltime aanwezig zijn op KDTC kunnen de meer competitieve spelers en zelfs hoogcompetitie ook terecht bij ons om zich te ontwikkelen.

Ongeveer tien jaar geleden werd ik de allereerste Vlaams Kampioen padel en het was dan ook mijn doel om zo snel mogelijk deze sport binnen KDTC te integreren.

Sinds 2018 hebben wij dan ook twee padelterreinen aangelegd. In 2021 zijn er dan nog twee extra terreinen bijgekomen waardoor we ook in deze sport opleidingen kunnen voorzien en competitie spelen. We hebben binnen de club spelers van elk niveau (gaande van P50 tot en met P1000) zo komt elke speler tot zijn/haar recht.
Competitie

Bekijk alle tornooien op de club via onderstaande link

https://www.tennisvlaanderen.be/clubtornooien?clubId=2377